Torscand AB

Flextent

Reklam-, Event-, Roadshow-, Fest-, Racing-, Marknadstält eller till den upptagna hantverkaren som har behov av en flexibel och professionell lösning till skydd eller branding. Flextent är marknadens starkaste tält med 60 sekunders monteringstid. Finns i storlekarna 3x3 m, 3x4,5 m, 4x4 m, 3x6 m, och 4x8 m. Unika genomtänkta detaljer är genomgående för vår serie av Flextent. Designen är utvecklad genom vår mångåriga erfarenhet med funktionella lösningar till både den professionella marknaden och uthyrningsbranchen.

Flextent är marknadens mest flexibla lösning med en mängd av tillbehör för en individuell lösning. Sälj ditt budskap, branda ditt varumärke eller skapa uppmärksamhet med ett av våra tält. Tälten är designade i en unik Flex-konstruktion som gör dem till marknadens mest mobila och allsidiga lösning.

Flextent är det ultimata tältet för en mängd olika aktiviteter och behov. Vår professionella reklamavdelning kan ordna silkestryck med 4-färgs digitaltryck på bägge sidor samt tak.

Flextent Basic är ett komplett 3x3 m tält med ett starkt flexstålställ komplett med väska och 4 sidor (3 standardsidor och 1 sida med dragkedja/ingång) och jordspikar. Detta tält säljes endast komplett och det kan därför inte kompletteras med andra sidor.

Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent Flextent

Kontakta oss för en offert.